We vibe mobil

we vibe mobil

We-vibe - få inspiration och bättre sexliv med We-Vibe 4 Plus benesseredequilibrio.eu snabbt och diskret. 18 jun Manuell eller kanske fjärrstyrd via din partners mobil? Vi har gått igenom Dildos finns i flera olika storlekar, former och har också olika syften. Dildos finns i flera olika We-Vibe har både klitoris och g-punktsstimulator och går att böja i olika vinklar för dubbel njutning. Funkar även med man på. Köp We-Vibe 4 Plus online här. We-Vibe 4 Plus förstärker njutningen under sex och kan styras med en smartphone app eller den medföljande fjärrkontrollen. Gratis frakt.

We vibe mobil - joke? similar

Jag var så galet kåt när vi kom hem på kvällen att jag hoppade på honom så fort vi kom innanför lägenhetsdörren! Besviken Vibrationerna är inte starka nog för att fungera för mig. Hur kraftfulla vibrationerna är beror ju på vad vad man är van vid Inget du vill ha i bokhyllan, dock. Säker och privat anslutning mellan smartphones, kräver ingen inloggning.

Videos

We Vibe 4 Plus Undrar om det finns någon som har provat en g-punkt&klitoris vibrator som heter we-vibe? Tanken med den är att man ska ha den. We-Vibe har också lyckats med något som många andra tillverkare av sexleksaker glömt bort. Som en effekt av en alltmer global värld, med långdistansrelationer och resandejobb, kan det vara svårt att hålla liv i lusten. Produkten kan styras från en app i din mobil, var i världen du än befinner dig, och har dessutom Wi-Fi. 17 jul Är We-Vibe Sync en bra trådlös vibrator? Är We-Vibe värd att köpa? Läs vår stora recension av denna bluetooth vibrator som kontrolleras via en app i mobilen. we vibe mobil

0 responses on “We vibe mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *